Ο επίσημος λογαριασμός Twitter για το DEVILMAN crybaby δήλωσε ότι μια “σημαντική ανακοίνωση” θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του επόμενου live stream για να τιμήσει την εμφάνιση του κουτιού Blu-ray Disc της επίδειξης.Το σετ δίσκων Blu-ray Disc θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 30 Μαΐου.

Το stream θα περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες για το cast του anime, αλλά το προσωπικό δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ημερομηνία του stream ή του casting.Το 10-επεισόδια anime DEVILMAN crybaby έκανε πρεμιέρα σε 190 χώρες ή περιοχές στο Netflix στις 5 Ιανουαρίου. Ο Masaaki Yuasa (Ping Pong, Mind Game) σκηνοθέτησε το anime στο studio του Science SARU. Ο Ichiro Okouchi (Code Geass: Lelouch of the Rebellion, Valvrave the Liberator) έγραψε το σενάριο, ο Eunyoung Choi υπηρέτησε ως παραγωγός κινούμενων σχεδίων και το kensuke ushio (Space Dandy, Ping Pong, A Silent Voice) συνέθεσε τη μουσική.Ο Nagai ξεκίνησε το αρχικό μάγκα Devilman στο εβδομαδιαίο περιοδικό Shōnen του Kodansha το 1972.

Μια τηλεοπτική anime προσαρμογή του manga που προβλήθηκε ταυτόχρονα εκείνο το έτος. Οι σειρές anime και manga έχουν δημιουργήσει περισσότερα από δώδεκα διαφορετικά spinoffs, crossovers, και remakes από το 1972, συμπεριλαμβανομένων των manga, OVAs και μια ταινία ζωντανής δράσης του 2004. Το Seven Seas Entertainment απελευθερώνει το αρχικό μάγκα στα Αγγλικά.