Η Kodansha ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι η Adachitoka θα συνεχίσει το manga του Noragami: Stray God στις 6 Ιουνίου.
Το manga πέρασε από μια μεγάλη παύση τον Μάιο του 2017, έτσι ώστε ένα από τα μέλη της Adachitoka να μπορέσει να αναρρώσει από μια δύσκολη ασθένεια.

Το manga σταμάτησε τον Μάιο του 2017, ενώ το 75ο κεφάλαιο του manga δεν εμφανίστηκε όπως είχε προγραμματιστεί τον Απρίλιο του 2017 καθώς ο συντάκτης δήλωσε ότι μια σειρά από δυσκολίες που προέκυψαν βάζουν τη σειρά ουσιαστικά στο “γύψο”.

H Kodansha Comics βγάζει το manga στα αγγλικά καθώς και το manga spinoff του Noragami: Stray Stories.
Με λίγα λόγια το Noragami αφορά την ιστορία του Yato ενός άστεγου θεού.
ο οποίος για να επιτύχει τους φιλόδοξους στόχους του, έχει δημιουργήσει μια υπηρεσία για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη (με μικρή χρέωση), ελπίζοντας ότι θα συγκεντρώσει τελικά αρκετά χρήματα για να χτίσει τον πλούσιο ναό των ονείρων του. Δεν έχει περιθώρια να είναι επιλεκτικός, οπότε ο Yato δέχεται κάθε είδους δουλειά, από το να βρει χαμένα γατάκια, μέχρι να βοηθήσει έναν μαθητή να ξεπεράσει τους “νταήδες” στο σχολείο.

Η Adachitoka ξεκίνησε να δημοσιεύει το manga στο περιοδικό Monthly Shonen Magazine το 2010 και ο Kodansha δημοσίευσε τον 18ο σύνθετο βιβλίο του manga τον Φεβρουάριο του 2017. H Kodansha Comics κυκλοφόρησε τον 18ο τόμο του manga τον περασμένο Ιούνιο.To manga ενέπνευσε μια τηλεοπτική σειρά anime με 12 επεισόδια που έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2014. Η Funimation προέβαλε τη σειρά και την κυκλοφόρησε ως home video. Η δεύτερη σεζόν του anime, με τον τίτλο Noragami Aragoto, έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβρη του 2015.