Μέτα από προσευχές στην Asura και την Kaguya..μετά από τόσες φημολογίες…μετά από τόσα χρονιά αναμονής για την συνέχεια της επιτυχημένης και δημοφιλής σειράς Code Geass επιτελούς ο χρόνος μετράει αντίστροφα.

Εδώ και λίγο καιρό η ομάδα παραγωγής του code geass και η SUNRISE είχανε προαναγγείλει ότι θα γίνει μια ανακοίνωση που θα στην ουσία θα ενημέρωνε τον κόσμο για την συνέχεια τού project.
Αυτή η μέρα έφτασε!!

Ανακοινώθηκε ότι η ταινία Code Geass Lelouch of the Resurrection θα προβληθεί στους κινηματογράφους στην Ιαπωνία μέσα στον Φεβρουάριο του 2019!!
Δεν δώσανε πολλά tips για το ποια θα είναι η πλοκή της ταινίας άλλα άφησαν να υπονοηθεί ότι θα έχει ένα καινούργιο επικό story που θα σχετίζετε με την συνέχεια τον τριών ταινιών πού βγήκαν μέσα στο έτος(δηλαδή την ιστορία πού είδαμε στης δυο σεζόν Code Geass Lelouch of the Rebellion)

Για όσους δεν την γνωρίζουν..
Η σειρά code geass δημιουργήθηκε από την εταιρία SUNRISE και προβλήθηκε από το 2006 έως το 2008.
Η ιστορία είχε να κάνει με έναν νεαρό μαθητή τον Lelouch όπου αποφάσισε να ρίξει την αυτοκρατορία της britannia που είχε κατακτήσει και υποδουλώσει την Ιαπωνία,
ο Lelouch πήρε αυτήν την απόφασή όταν μέσα από “συμπτώσεις” έπεσε στα χέρια του η δύναμη του geass,η δύναμη του geass ήταν ότι ο κάτοχος της(δηλαδή ο Lelouch)θα μπορούσε να διατάξει τον οποιοδήποτε να κάνει το οτιδήποτε άπλα κοιτάζοντας τον στα μάτια.

O σκηνοθέτης της σειράς Goro Taniguch και ο συγγραφέας Ichiro Okouchi πρόσφατα δήλωσαν ότι ήθελαν να κλείσουν το το βιβλίο της ιστορίας του Lelouch στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς..
Ωστόσο ο Okouchi είπε ότι το recap της τριλογίας δεν ήταν προορισμένο να είναι το τέλος άλλα η αρχή!!
Ο Taniguchi συμπλήρωσε ότι η διάφορες της τριλογίας ταινιών με το TV-ANIME είναι ότι μέσα στης ταινίες δίνει ποιο πολλά μονοπάτια για να συνεχίσει η ιστορία με μια επιστροφή του Lelouch.
ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΦΤΑΣΕ!!!

Μάλιστα δόθηκε και στην δημοσιότητα ένα teaser της ταινίας

Η επιστροφή του βασιλιά Lelouch σηματοδοτεί την έναρξη μια νέας εποχής που το μόνο σίγουρο είναι ότι αν όλα γίνουν σωστά θα καβ***ουμε την ζωή μας!!

ALL HAIL LELOUCH!!!!!!!!